مهاجرت کاری به آلمان و شرایط دریافت ویزای کاری
مهاجرت به آلمان از طریق کار، در سال 2021 تحت چه شرایطی موفقیت آمیز خواهد بود؟ دلیل علاقه مندی عده ی کثیری از ایرانیان به کار در آلمان چیست؟
آلمان پنجمین کشور دنیا برای مهاجرت شناخته شده است که از سال 2015 به بعد مهاجرت کاری به آلمان افزایش داشته است. در این مقاله سعی کرده ایم شرایط و نحوه اخذ اقامت کاری را هوشمندانه مورد بررسی قرار دهیم. تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
جمهوری فدرال آلمان در مرکز اروپا، با جمعیتی بیش از 84میلیون نفر از کشورهای اتحادیه اروپا است. آلمان یکی از پیشرفته ترین و صنعتی ترین کشورهای جهان و تنها کشور برتر دنیا برای کار محسوب می شود.
به دلیل تاسیس شرکت ها و کارخانجات فراوان، آلمان با کمبود نیروهای کار در سال های اخیر مواجه شده است، از این رو برای جذب نیروهای ماهر از کشورهای مختلف بخصوص در سال 2021، شرایط مهاجرت و دریافت اقامت را آسان تر کرده است.
کشور آلمان پس از آمریکا و ژاپن بزرگترین اقتصاد اروپا را دارد و به عنوان برترین تولید کننده جهان شناخته شده است. می توان گفت از دهه 1980، آلمان در صنایع تکنولوژی بسیار پیشرفت کرده است.
افرادی که در رشته های تحصیلی مانند مهندسی فناوری اطلاعات، مهندسی برق، مهندسی مکانیک، داروسازی، پرستاری، پیراپزشکی و مشاغل مرتبط با توسعه نرم افزاری تحصیل کرده اند، شانس بیشتری برای مهاجرت به آلمان را دارند.
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار
شرایط مهاجرت به آلمان از طریق کار نسبت به سال های گذشته بسیار ساده تر شده است، هدف آلمان از وضع این قانون این است که نیروهای متخصصی که برای اقتصاد آلمان لازم و مفید هستند در سریع ترین زمان ممکن بتوانند به آلمان مهاجرت کنند. بسیاری از افراد بعد از مهاجرت به آلمان در مدت زمان اندک موفق به یافتن کار می شوند. البته شرایط کار در آلمان برای متقاضیانی که از سطح دانش و مهارت بالا برخوردار هستند مناسب تر خواهد بود.
لازمه مهاجرت کاری به آلمان اخذ ویزا و داشتن مجوز کار در آلمان است. برای مثال اگر شخصی هدفش مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل باشد، می تواند پس از اتمام تحصیلاتش در آلمان بماند و در مدت زمان مشخص شغل مربوط به رشته ی تحصیلی خود را جست و جو کند و با مبلغ حقوق تایین شده مشغول به کار شود. از این رو می تواند اقامت تحصیلی خود را به اقامت کاری تبدیل نماید.
به طور خلاصه می توان شرایط کار در آلمان را به شرح زیر بیان کرد:
- داشتن حداقل3سال سابقه کار ، مرتبط با رشته تحصیلی
- تسلط کافی به زبان آلمانی
- داشتن حداقل مدرک لیسانس
اخذ اقامت کاری آلمان
مهاجرت کاری به آلمان، رفاه مالی و امنیت شغلی شما را تضمین می کند. در سال های اخیر آلمان مقصد بسیاری از کارجویان از کشورهای مختلف بوده است. با توجه به تغییرات جدید در سال 2021، سالانه متقاضیان زیادی خواهان مهاجرت به آلمان هستند.
برای اخذ اقامت کاری آلمان، افرادی که اطلاعات کافی از مشاغل مورد نیاز آلمان را داشته باشند و بتوانند با داشتن حداقل مدرک لیسانس وارد بازار کار شوند و از مهارت بالای ارتباط برقرار کردن با کارفرما برخوردار باشند، پس از گرفتن ویزا و تکمیل پرونده مدارک خود می توانند اقامت را دریافت نمایند و بعد از گذشت 4سال کار در آلمان، با ارائه مدارکی همچون اقامت قانونی و پرداخت مالیات سالانه می توانند درخواست اقامت دائم را بدهند.
به طور خلاصه از مزایای زیر بعد از مهاجرت کاری به آلمان بهره مند می شوید:
- امکان دریافت اقامت دائم
- سفر به کشورهای اروپایی بدون داشتن ویزا
- تحصیل رایگان فرزندان
- دریافت حقوق بیش از 45هزار یورو در سال
ویزای کار آلمان
ویزای کار آلمان مورد تقاضای بسیاری از متخصصین و مهندسین قرار گرفته است، زیرا آلمان جزء یکی از صاحبان قدرتمند اقتصادهای اروپا محسوب می شود. طبق آخرین قوانین در سال 2021، شرایط اخذ ویزا برای افراد غیر اروپایی آسان تر شده است.
از سه روشی که در این قسمت بیان شده است می توانید، برای اخذ ویزای کار آلمان اقدام نمایید:
- ویزای جست و جو کار در آلمان به افرادی تعلق می گیرد که دارای مدرک لیسانس با سابقه کار مرتبط با رشته تحصیلی خود هستند.
- متقاضیانی که تمایل به دریافت ویزا پیشنهاد کار آلمان را دارند، می توانند با یافتن یک کارفرما و دریافت دعوت نامه کاری از وی، درخواست ویزای آلمان را داشته باشند.
- طبق آخرین لیستی که بر اساس آن، دولت آلمان تقاضای نیروهای کار متخصص نموده است، در صورتی که در یکی از رشته های تحصیلی مد نظر آلمان تجربه کاری داشته باشید می توانید برای ویزای کاری آلمان درخواست دهید.
در پایان...
مهاجرت به آلمان از طریق کار و شرایط آن به طور کامل مورد بررسی قرار گرفت. طبق آخرین قوانین در سال 2021 به علت کمبود نیروی کار در آلمان، دریافت ویزا و اقامت برای مهاجرین ساده تر شده است. برای اطلاع از چهار چوب مهاجرت کاری به آلمان، مطالعه این مقاله را در سایت مهاجرت 724 از دست ندهید.